Banner-House-of-Nutriton

Barzaken

In de kantine van TTV Hilversum is het goed toeven. Vanuit deze ruimte hebben we zicht op de beide tafeltenniszalen. Er is genoeg ruimte om na de wedstrijden te zitten aan de tafels, we hebben een grote groepstafel, er staat een bank bij de televisie, er is een computer met internet en voor de jongsten onder ons staat er een kast vol met speelgoed. Ook aan de bar, in de vorm van een tafeltennisbat, is er voldoende ruimte om te zitten.

Het assortiment van de bar is ruim. We hebben diverse soorten fris in flesjes, energie dranken, bier en speciaal bier zowel van de tap als uit de fles, een klein assortiment sterke drank en snoep in de snoepvitrine. Op gezette tijden is ook de keuken open met diverse snacks van patat tot en met een teamschotel voor na de competitie.

De bardiensten worden gedraaid door een groep vaste medewerkers aangevuld met een verplichte bardienst voor de competitiespelers op de vroege vrijdagavond.

Voor de verkoop van alcohol hebben we aantal regels. Er wordt geen alcohol verkocht tijdens jeugdtijden (zowel tijdens de competitie op zaterdagmorgen als tijdens toernooien). Uiteraard geldt ook bij ons; onder de 18 jaar geen alcohol.

Aanspreekpunt voor de bar is Frans Wieringa. Contact: gfwieringa@gmail.com