De openingstijden zijn als volgt:

Maandag 19.00-24.00 uur
Dinsdag 19.00-24.00 uur
Woensdag 19.00-24.00 uur
Donderdag 19.00-24.00 uur
Vrijdag 19.00-24.00 uur
Zaterdag 09.30-24.00 uur
Zondag Gesloten, behoudens evenementen:10.00-24.00 uur

Tafeltenniscentrum Hilversum bestaat uit twee speelzalen, waar in totaal 22 tafeltennistafels kunnen staan. Het complex is in 2005 gebouwd en wordt beschouwd als een van de mooiste tafeltennisaccommodaties van Nederland.

Het Tafeltenniscentrum is op doordeweekse dagen elke avond geopend ( behalve op feestdagen).

TTV Hilversum is de hoofdgebruiker. Dinsdagavond is de vaste vrijspeelavond voor senioren, op vrijdagavond zijn er competitiewedstrijden. Maandagavond is er training voor nieuwkomers en lager spelende senioren (zie ook jeugd training of senioren training).

Op woensdag en donderdagavond zijn er trainingen voor selectiegroepen.

Het Tafeltenniscentrum is op maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend en donderdagmiddag geopend voor recreatief tafeltennis voor ouderen (zie ook Senioren 55+).

De topteams van TTV Hilversum, die uitkomen in de landelijke competitie, spelen zaterdags van 16 tot 20 uur hun wedstrijden. Op dezelfde dagen spelen de jeugdteams (van 11 tot 14 uur). Voor de data van de thuiswedstrijden zie het hoofdstuk Competitie.

Op zondag vinden er met enige regelmatig tafeltennistoernooien plaats (voor data zie het hoofdstuk Toernooien.)