Tafeltenniscentrum Hilversum

Ttv Hilversum en enkele kleinere verenigingen bespelen samen het ‘Tafeltenniscentrum Hilversum’. Het is de grootste, modernste en mooiste tafeltennisaccommodatie van Nederland. Een accommodatie met twee speelzalen die ruimte biedt aan 20 tafeltennistafels. Met daartussen een ruime kantine, waar het na afloop van de training of wedstrijd gezellig toeven is. Eén zaal wordt ook door het Gemeentelijk Gymnasium voor gymlessen gebruikt.

Wanted: bordsponsors

Een spiksplinternieuw tafeltenniscentrum moet spiksplinternieuw blijven. Naast onderhoud en het bieden van extra faciliteiten zoals een invalidentoilet, gaat er ook veel geld op aan trainingen. Want daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Dat we in een mooie accommodatie ook goed kunnen tafeltennissen. Uw sponsorgeld kunnen wij hiervoor goed gebruiken. En u krijgt de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten.

Bordsponsoring in het tafeltenniscentrum Hilversum

Er zullen wekelijks honderden spelers, supporters en belangstellende over de vloer komen in het Tafeltenniscentrum. Uw bereik is daardoor groot. Daarnaast staan de tafeltennisverenigingen sterk door het grote aantal leden en een krachtig bestuur. We weten wat we wel en niet willen, waar we voor staan en waar we voor gaan. Verder is elke sponsor uniek in zijn bedrijfstak en door het inschakelen van een contactpersoon verloopt de communicatie goed. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De prijs voor een sponsorbord is €500,- per jaar. De aanmaakkosten zijn eenmalig € 115,-. Indien een contract van drie jaar wordt afgesloten dan zijn de aanmaakkosten van het bord gratis. Het sponsorbord wordt uw eigendom.

Alle borden zijn even groot en hebben dezelfde achtergrondkleur. Dit creëert een professionele uitstraling. De borden zijn 190 x 90 cm en de achtergrondkleur is grijs (RAL9002). Uw logo mag in elke gewenste kleur. Het materiaal bestaat uit 10 mm Forex Schuimplaat. Dit is een licht en sterk materiaal.

Uw print kunt u digitaal aanleveren aan Pieter Salentijn (pieter.salentijn@icloud.com). Voor het aanleveren van uw print is het van belang de bijgeleverde achtergrondinformatie te lezen. Daar staan bijvoorbeeld de vereiste software, minimum aantal pixels en kleurgegevens vermeld.

Interesse?

Heeft u belangstelling voor bordsponsoring in het Tafeltenniscentrum Hilversum, of heeft u nog vragen neem dan contact op met Pieter Salentijn, bestuurslid, commissaris PR, pieter.salentijn@icloud.com