Vrijspelen of trainen onder begeleiding

De seniorenafdeling van TTV Hilversum bestaat uit leden van 18 jaar en ouder die de tafeltennissport beoefenen.

Dit kan door middel van:

Ieder lid kan zelf zijn keuze bepalen. De dinsdagavond is de vaste vrijspeelavond. Er zijn vijftien tafels ter beschikking. De spelers die komen vrijspelen zijn van uiteenlopend niveau, van beginners tot landelijk niveau. Meestal is er wel iemand te vinden die met jou wil spelen. Ook op donderdag of vrijdag is het mogelijk om vrij te spelen, maar dan is het handig om van te voren met iemand af te spreken.

Voor startende spelers die graag onder begeleiding van een trainer aan de slag willen gaan wordt er op maandagavond van 20:15 tot 21:45 training gegeven door Arnoud Meijer.

Wie graag wedstrijden wil spelen en het basisniveau beheerst, kan zich aanmelden voor de competitie. Ook is het mogelijk om aan toernooien deel te nemen, zoals de clubkampioenschappen.