Hilversum – De Veluwe vervroegd naar zondag 18 februari

Het belangrijke competitieduel tussen Hilversum en De Veluwe in de eerste divisie is verplaatst naar  komende zondag. De aanvangstijd is 13 uur. De wedstrijd stond aanvankelijk gepland voor zaterdag 24 februari. Jeugdinternational Lode Hulshof van De Veluwe heeft op die dag echter internationale verplichtingen, waardoor De Veluwe recht heeft op verplaatsing van het duel. Zoals te zien is in onderstaande stand, is het na 2 speelronden bijzonder spannend in poule A van de eerste divisie. Beide teams hebben evenveel punten. Hilversum heeft een overwinning hard nodig om mee te blijven doen in de strijd om het kampioenschap.

Kom jij ook ons eerste team aanmoedigen? Ook het barteam staat klaar om er een gezellige middag van te maken.

Vermoedelijke opstellingen:

Hilversum: Cosmin Stan, Patrick Oeij, Ruan Greyling

De Veluwe: Paul Haldan, Lode Hulshof, Thao Than Mai

Stand na 2 speelronden:

Avanti 1                   2 – 12

Tempo-Team 1       2 – 11

SKF 1                         2 – 10

Pecos 1                     2 –  9

Hilversum 1              2 –  9

De Veluwe 1             2 –  9

Reageren niet mogelijk.