Ook leden andere clubs welkom in de zomer

Ook dit jaar blijft ons Tafeltenniscentrum tijdens de zomer geopend. Leden van andere verenigingen zijn tijdens de zomermaanden welkom om een balletje te komen slaan.

Er is gelegenheid om te spelen op maandag-, dinsdag- of donderdagavond op tafels die vrij zijn. Bij drukte hebben eigen leden van Hilversum, TOVO en VEV voorrang en kan het voorkomen dat gastspelers even op hun beurt moeten wachten. Op woensdagavond en vrijdagavond is het Tafeltenniscentrum gesloten. Op dinsdagavond kun je vanaf 19.30 uur terecht, op maandag- en donderdagavond vanaf 20 uur.

Wie overdag tijd heeft, kan deze zomer op maandagmiddag, dinsdagmorgen, donderdagmorgen en donderdagmiddag terecht, als de recreanten 55+  actief zijn. Vrije tafels mogen dan door anderen worden benut. De ochtenden zijn van 9.30 tot 12 uur, de middag van 13.30 tot 16 uur.