Bestel snel je nieuwe TTV Hilversum Trainingspak

Met trots kunnen we melden dat er nu ook een TTV Hilversum Trainingspak beschikbaar is. Een mooi pak van Andro uit de nieuwste collectie, dat prima past bij het nieuwe clubshirt.

Op de voorzijde komt het Hilversum-logo (klein) in wit te staan. De rugzijde wordt eveneens bedrukt met het Hilversum-logo (groot) in wit. Hilversum-talent Mick de Vette (zie foto) vindt het nieuwe pak ‘supercool’.

30% korting voor Hilversum-leden

Met onze leverancier Sport Europe in Eindhoven hebben we afgesproken dat Hilversum-leden bij aanschaf 30% korting krijgen op de verkoopprijs, indien ze het pak aanschaffen via de vereniging. Als Hilversum-lid betaal je €66,50 (i.p.v. €95).

Welke maten zijn er?

Het pak is te bestellen in de maten XXS t/m XXXL. Wat handig is, is dat je jack en broek (indien nodig) zonder toeslag in verschillende maten kunt bestellen.

Hoe kan ik bestellen?

1. Als je interesse hebt om het TTV Hilversum Trainingspak aan te schaffen, stuur dan een mail naar Eugène Staffhorst: e.staffhorst@planet.nl. Je kunt dan een afspraak maken om het pak te passen.
  2. Tegelijkertijd met je bestelling maak je het bedrag van €66,50 over op rek. nr. NL13 RABO 0388 2947 01 t.n.v. penningmeester TTV Hilversum o.v.v. Trainingspak.  Let op: niet-betaalde trainingspatrainingspakken worden niet geleverd.

Hilversum-talent Mick de Vette vindt het nieuwe trainingspak ‘supercool’.

Reageren niet mogelijk.