Open Duo Kampioenschappen op 11 mei in Hilversum

Voor de tweede keer organiseert Duo Leerdam in samenwerking met TTV Hilversum de Open Duo kampioenschappen in het Tafeltenniscentrum aan de Vaartweg. Het evenement vindt plaats op zaterdag 11 mei. Inschrijven is alleen mogelijk als duo. Ook niet NTTB leden kunnen deelnemen.

Er wordt gespeeld in een meerkamp, waarbij de gespeelde punten belangrijk zijn. Als toernooivorm is gekozen voor het Zwitsers Systeem. Dit betekent: veel wedstrijden en geringe wachttijden. In de praktijk betekent dit wedstrijd spelen, kort wachten op de andere wedstrijden, wedstrijd spelen etc. Verdere uitleg over dit systeem wordt zo nodig op de toernooidag gegeven.

Wees er snel bij: het maximum aantal is 24 duoteams.

Speelwijze: Volgens Het Duo Formulier; alle 5 wedstrijden worden gespeeld; 2 games tot 11 punten ; daarna worden alle punten per team opgeteld en komt de winnaar er uit; Ieder team speelt tegen vijf (of zes) andere teams, dus in totaal speel je 10 enkels en 5 dubbels (2 games).

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: ttvleerdamwedsecr@gmail.com met vermelding van de namen van de spelers, bondsnummers, vereniging en speelsterkte.