Vriendenloterij

Beste leden,

We gaan in de komende maanden de Vriendenloterij introduceren. Dit is een hele leuke manier om mee te doen aan een loterij waarbij je de club voor de helft van een lot sponsort. Als je voor 10 euro per maand een lot koopt gaat de helft naar de club!!! Dat komt de club erg van pas in deze tijd dat sponsoren niet makkelijk te vinden zijn. Bovendien kun je je deelname op elk moment weer stopzetten. Het leuke van deze loterij is dat je grote of kleine geldprijzen kunt winnen maar ook prijzen in natura, zoals boeken of t.v. Je kunt ook vrienden mee laten profiteren van deze prijzen.

Inschrijven voor de vriendenloterij is heel eenvoudig. Klik op de vriendenloterij banner en je gaat direct naar een pagina waarmee je je kan inschrijven. Aanmelden gaat dan als volgt:

• controleer dat je meespeelt met je favoriete club “ttv Hilversum”;
  • vul je eigen gegevens in;
  • bevestig door te klikken op de knop “bestellen”;
  • je krijgt een bevestiging e-mail van De Vriendenloterij zodra je je hebt aangemeld.

Voor ons overzicht zou het fijn zijn als je dit mailtje nog even doorstuurt naar p.salentijn@sellutions.nl zodat wij weten dat je meedoet.

Geef je liever de voorkeur om een papieren inschrijfformulier in te vullen, vul dan dit wervingsformulier vriendenloterij ttvhilversum in en geef deze af bij 1 van onze wervers.

Wil je meer informatie over de vriendenloterij kijk dan op www.vriendenloterij.nl.

Het goede doel is TTV Hilversum. Je ondersteunt hiermee de mogelijkheden om doelen te verwezelijken om topsport te bedrijven.

• Goede trainingsfaciliteiten blijvend realiseren ten behoeve van (talentvolle) jeugd en senioren;
  • Talentontwikkeling van jeugd door onder meer het bieden van ondersteuning bij (buitenlandse) trainingsstages;
  • Het organiseren van interessante (top)sportevenementen om de tafeltennissport in Hilversum en de regio te stimuleren bij de beoefenaren van deze sport en andere geïnteresseerden, om zodoende de club en competitie levendig te houden;
  • Het mogelijk maken de tafeltennissport op het hoogste niveau te blijven beoefenen. Voor heren en dames ambiëren we de Eredivisie en voor de Jeugd Kampioenspoule;
  • Het laten deelnemen van ons topteam aan de (internationale) Intertoto-competitie, om zodoende hen extra ervaring op te laten doen en de leden mooie wedstrijden te kunnen aanbieden;
  • Middels deze topsport het stimuleren van de breedtesport en de club aantrekkelijker te maken voor alle leden.

Wij denken dat deze loterij een ludieke vorm is om one club te sponsoren. Je kunt prijzen winnen en je steunt de club met de helft van het lot!!!

Namens de wervers,

Pieter Salentijn