Zomerkamp

In de laatste week van de zomervakantie voor basisscholen houden de TTV Hilversum, HBC (Heemstede), AMVJ (Amstelveen) en Bijmaat (Huizen) hun jaarlijkse tafeltenniskamp in de zomervakantie. Dit kamp kent een lange traditie. Reeds in 1977 werd het eerste kamp gehouden. Honderden (ex-) jeugdleden hebben fantastische herinneringen overgehouden aan dit kamp.

Het kamp duurt een volle week (zondag t/m zaterdag) en vindt plaats op een kampeerboerderij in de omgeving van Goirle. Er doen maximaal zo’n 50 kinderen aan mee. De kinderen krijgen dagelijks tafeltennistraining met als doel hun niveau te verbeteren. Er vinden ook andere sportieve activiteiten plaats tijdens de kampweek. ’s Avonds is er ruimte voor gezelligheid en ontspanning.

Wie kunnen er mee?

Jeugdleden van TTV Hilversum die aan de competitie deelnemen, kunnen meedoen aan het kamp. De leeftijden van de deelnemers variëren van 9 à 10 jaar tot 18 jaar. De inschrijving gaat meestal in november al van start, zodat ouders er met hun vakantieplannen eventueel rekening mee kunnen houden.

Begeleiding

Elke vereniging levert één of meerdere vrijwilligers als begeleider voor het kamp. De totale staf bestaat uit zo’n 12 à 13 vrijwilligers. We hebben eigen trainers, een eigen activiteitenploeg, en een eigen kookploeg.

Meer informatie? arnoudmeijer84@gmail.com